Onsdag

Sovmorgon! Jag vaknade klockan 7 och läste ett sms från Elin att vi har sovmorgon till halv 1 idag, gud vad jag blev glad :D Undra vad jag ska göra nu... Om jag somnar om kommer jag försova mig, jag svär. Jag tror faktiskt jag ska göra lite nytta och plugga matte, och kanske ta en promenad. Springa går inte för jag har sådan fruktansvärd träningsvärk!

Igår pratade jag lite om minnen, då kan jag väl få prata om framtiden idag. Det är läskigt det där med framtiden, man har ingen aning om hur den kommer bli. Och jag har ingen aning om hur jag vill att den ska bli heller. Jag försöker hitta ett yrke som jag är intresserad av, men det är svårt.Eller egentligen, så vill jag jobba med massor, men bara till jag hittar ett "riktigt jobb" och det riktiga jobbet vet jag inte vad det ska vara. Men innan jag börjar plugga efter gymnasiet vill jag dansa lite såklart, kanske hjälpa till på någon dansskola eller åka utomlands och ta klasser. Och så vill jag tävla såklart, men det tror jag inte kommer hända, tyvärr. Iallafall så vill jag testa jobba på dagis en stund, det lät perfekt så som Johan hade. Jag vill också jobba något år som au pair i typ Australien eller något liknanade. Sedan vill jag plugga, samtidigt som jag har något jobb på sidan om. Hälso-/träningscoach, make-up artist, lärare osv. Men det är inget av detta som jag vill göra resten av livet. Jag blir också lite irriterad på mig själv för att jag inte vill bli dansare. Hela klassen satsar så hårt på att kunna få roller både i Sverige och utomlands, kanske har vi framtidens största koreograf eller dansare i klassen, det vet man inte. Men jag då? Jag vill vilja bli dansare, om ni förstår vad jag menar. Kanske ska man ha den inställningen iallafall för att kunna bli så bra som möjligt. Jag tror jag ska tänka dansare och se vad som händer sen (:

Jaha, nu har jag diskuterat fram en lösning åt mig själv :p Ni behöver inte läsa det där om ni inte vill, det var nog mest till för mig. Jag ska bara lägga till en sak som Daniel kommenterade om igår. Självklart finns minnen bland Ldmg också, och jag ser fram emot 2:an och 3:an med de individuella valen, med produktionerna och med er (:

Nu ska jag göra mig iordning för skolan som börjar om... 5 timmar!

Ha en bra dag (:


Tisdag!

Oh my god vad jag är trött idag! Det är på grund av 3 ynka kilometer som vi sprang idag på moderna/idrotten. Men det är bättre än ingenting, eller hur? Ser ni vad positiv jag har blivit! Jag fick en fixidé på påsklovet att det är roligare att vara glad än att vara deppig. Vill ni veta nåt kul? Det funkar :D Oftast iallafall. Mornarna (stavas det så?) är fortfarande inte så roliga som man skulle hoppas, men jag antar att jag delar den känslan med typ 80% av världen.

Att bero på ingenting så fick jag precis reda på att Rebecca Solander kom in på Ldmg, grattis till henne! Jag kommer ihåg hur glad jag var när jag fick beskedet. Mamma och pappa var glada för min skull och Moa var glad för sin egen skull. Jag tror alla var glada då, av den ena eller den andra anledningen. Sista dagen var dock inte lika rolig. Montana grät, och då är det illa. Vi hade filmkväll på dansen innan jag skulle med bussen till Valbo för "sista gången". Jag lyckades krama alla och sätta mig på bussen, men sen grinade jag. Jag vet inte varför, jag har ju varit borta från dom i månader förut. Men det kändes som om att ingenting skulle bli som förr igen. Och så blev det ju. "Det var bättre förr". Ja, det var faktiskt det! Klubb Dansant säger jag bara. Vilka tider. Tävlingar, läger, kök, vattenkrig och moppe. Och så båtnight såklart. Och segling. Fast nu är jag bara inne på sommaren. Sommaren 2008 var bäst! Eller, säger man det om varje sommar? Oj, nu skulle jag kunna skriva 1000 ord om sommaren också, men det ska jag inte göra. Jag har så mycket minnen! Men det är jag glad för. Jag tror meningen med livet är att skapa minnen som man kan leva på när man är gammal (:

Hur fick jag 20 minuter löpning till min filosofi om meningen med livet? Jag hade tänkt att jag skulle få skriva av mig lite här i bloggen, men det kommer ju bara mer och mer. Jag kanske blir ännu mer förvirrad än vad jag redan är? Nej, nu svamlar jag bara :p Haha! Det kan inte vara kul att läsa det här inte. Vilken tur att ni måste göra det och inte jag.

Hej så länge!

Måndag (:

Jag tror jag ska börja med att skriva egoblogg faktiskt... Till jag kommer på något bättre!

Idag gick all dans jättedåligt! Balett, jazzteknik och modernt passar inte en måndag.
Men jag kom iallafall ihåg att lämna in mina individuella val idag. Det känns som att man måste bestämma hela sin fritid nu! Precis som det kändes när man valde gymnasiet. Jazz C lyrisk, engelska B, matte B och ensemble A är alltså nu min framtid. Åtminstonde de närmaste två åren. Nu vet jag att det finns folk som ligger på golvet och skrattar. Dom har förmodligen tårar i ögonen så dom inte kan fortsätta läsa nu, så jag kan passa på att berätta för er andra att dom skrattar för att jag har valt ensemble.

Anna ska sjunga! Det är som att någon i hockey landslaget, eller vad det heter, skulle börja dansa balett på fritiden. Jag kan verkligen inte sjunga och jag är helt säker på att jag kommer ångra mitt val när jag blir tvungen att öppna käften :p

Men en klok människa sa till mig att välja det för att utvecklas som person, att det är viktigt att prova saker man inte riktigt vågar. Och detta är väl ett bra tillfälle för det. Hur roligt skulle livet vara om man aldrig tog risker? Om det hade varit så hade ju ingen människa kunnat resa sig på fötter överhuvudtaget. Så nu ska jag altså sjunga. Om jag får emsemble såklart. Det är nog inte helt säkert att det passar in i schemat eller det kanske blir fullt, eller någonting annat som räddar mig från sångrummen.

Eftersom jag hade glömt mina badkläder idag blev det ingen simning för mig och Erika. Därför hade jag tänkt ut och springa en runda, men självklart blev det inget. Jag är nog för lat, undermedvetet. Jag följde med Christoffer, Daniel och Sarah för dom skulle käka. Sedan satt vi i solen utanför konsum en stund innan jag åkte hem för att äta och skriva blogg :D

Nu har jag ingenting mer att skriva tror jag... Undra om jag fixar att skriva varje dag, jag tror jag ska försöka! Eller, datanördvarning? Mm, nästan varje dag får det bli.

Hade :D


Första

Det här känns bra, blogga kanske inte är så töntigt iallafall ;)
Jag har inte kommit på vad jag ska skriva om än, men jag kommer förmodligen inte kunna hålla mig till ett ämne ändå. Kom gärna med förslag, sånt är alltid bra! Och jag har inget bättre för mig än att läsa kommentarer :p

Jag kan ju berätta att jag sitter för mycket vid datorn redan nu, men om jag inte gjorde det skulle jag ändå inte göra nåt vettigt. Diska och tvätta är lika tråkigt oavsett om man har en dator eller inte!

Så var det med det...
Ha det så länge (:       

RSS 2.0