Längtar bort..

Jag var vikarie för Daniel igår, och undervisade två klasser i modernt. Sjukt roligt var det! Det var första gången jag lärde ut på egen hand. Kändes bra, och eleverna var snälla och duktiga. Imorgon ska jag till Hjärup igen och träna lite koreografi med Erika, sen gymma med Christoffer. Det känns som att jag alltid är på Studio S nu för tiden. Pinsamt. Det var ett tag sen jag gymmade dock, ska bli skönt att komma igång igen.

Sen kan jag också berätta att jag har världens skummaste granne! Igår kväll runt 10 mötte jag honom och två tjejer utanför huset. Dom var påväg in så jag gick fort för att slippa gå upp för alla trappor tillsammans med dom. Men iallafall så snackar han bara engelska, tror han kommer från USA. Och så hörde jag ena tjejen säga ungefär att det var snällt att vi fick komma men vad säger din tjej om det? Och så sa han det vet jag inte, men tänk inte på det, vi ska ha kul ikväll!! Hahaha, pinsamt! Och så kommer den andra tjejen och säger "that will be our little secret" typ som att hon trodde att hon var med i en amerikansk romantisk film. Eller nåt. Vill också tillägga att han ser ut att vara runt 25-30. Och jag kan svära på att tjejerna inte var äldre än jag. Jag skrattade lite för mig själv när jag diskret sprang före dom i trappen.

Idag ska jag fortsätta kämpa med religionen, engelskan, koreografin och ensembletentan. Har planerat att inte gå utanför dörren. Det blir nog lätt när vädret ser ut som det gör. Usch för hösten, mörkret, kylan, blåsten och ensamheten. Jag känner redan nu att känslan av att vara ensam i världen kommer fram sakta men säkert. Så som jag alltid känner under dom här månaderna. Annas och Annas vinterdepression, bara det att det nu bara är en Anna och därmed större vinterdepression.

Nu ska jag kolla färdigt på Scrubs, sen väntar Koranens budord och en miljon textanalyser.

Byebye (:


Komp

Idag har vi kompledigt för praktik.. som jag inte kommer kunna fixa! Jag hade helt förträngt det, och nu börjar jag bli lite stressad över att jag inte har någonting alls. Menmen, det är skönt att vara ledig iallafall. Idag ska jag plugga och koreografera innan jag åker till skolan ikväll och tränar med tjejerna och sen till Hjärup för att dansa lite pardans med småttingarna, som inte är så små egentligen.

Igår dansade jag balett för första gången på en hel vecka! Jag kände mig dålig. Men det var skönt att komma igång igen. Jazzen var också kul. Vi fick lära oss Michael Jacksons välkända dans till beat it, som Bounce har i den senaste föreställningen.



Avslutade dagen med pas de deux och skitsvåra steg in till ett lyft som dödade min rygg och Oscars armar. Vi hade alla blivit varnade för träningsvärk i ryggen och benen, och självklart känner jag av det. Men det är skönt. Man måste älska smärtan, eller hur var det? (:

Efter det tränade jag, Erika och Catja på den lilla del av koreografi som jag har fått ihop. Om jag ska vara helt ärlig så är jag lite trött och inte alls pepp på koreografitävlingen just nu. Men jag hoppas att det kommer. Iallafall så var Sarah också på skolan när vi slutade vid halv 7. När vi väl kom ut allihopa insåg vi att vi har vart i skolan nästan 12 timmar utan att ha gått ut. Där har ni mitt liv. Spännande va? Jag känner att det börjar bli allt för ofta som lärare är trötta på oss och frågar om vi inte har ett hem att gå till om kvällarna. Men älskar man skolan så gör man.

Det är konstigt att man känner att man gör nytta genom att skriva skit på en blogg. Men jag känner liksom att jag har fått något gjort idag för att jag har uppdaterat bloggen. Det är kanske just därför jag borde sluta nu så att jag får någonting ordentligt gjort idag. Man kan ju inte bara slösa bort en ledig dag.

Disk, religion och uttjatad musik väntar..

Hade :D


Madagaskar

Kulturnatten gillar vi starkt! Såg världens skönaste afrikanska band på stadsteatern alldeles nyss. Jag och Sarah gick fram efteråt och kramade honom och tog kort. Guld värt!

Jag åkte hem sen, känner att jag behöver sova och bli frisk på riktigt innan måndag. För nästa vecka ska jag dansa arslet av alla. Eller av mig själv menar jag :p

Fotot på oss togs förstås med Sarahs high-tech kamera, jag fick bara en paparazzibild med min mobilkamera.


Musiken gjorde iallafall mig och de andra glad igen. Jag känner mig.. fridfull. Eller nåt i den stilen. Grymt säger jag bara, grymt.

Förvirrad

Nu är det helg igen, ja nu är det helg igen.. och jag har inte gjort något vettigt på hela veckan. Känner mig jättelat! Jobbig känsla, faktiskt.

Igår var jag tillbaka i skolan, inte frisk, men feberfri. På eftermiddagen drog vi till Malmö.. stressade och hade mig innan. Men det blev ganska lugnt senare. En stund. Jag har iallafall slösat sjukt mycket pengar, på ingenting egentligen. Men man är väl ett minne rikare. Jag pratar dock bara för mig själv den här gången.

Idag när jag kom hem och öppnade dörren fick jag världens chock! Jag är helt allvarlig när jag säger att jag tror det var 45-50 grader inne på rummet. Första tanken var ungefär oj, det är fortfarande sommar iallafall.. Men så var det ju inte. Jag hade glömt spisen på igår efter skolan! Stängde av den och började vädra så mycket som det bara gick. Det tog en stund, men nu är det normal temperatur igen. Lite senare såg jag att hyllan ovanför min spis var helt svart! Jag undrar vad min hyresvärd kommer säga när jag flyttar härifrån.. det är ju inte mina grejer. Bränd hylla, märken på bordet och bortriven tapet blir nog inte så populärt. Men det får jag oroa mig över om ca 1,5 år (:

Efter jag hade fixat det satte jag mig vid datorn och fick reda på att jag har virus men inget virusprogram.. åh vad glad jag blev. Nu har jag installerat ett virusprogram och hoppas att det löser sig av sig själv. Har också insett att jag verkligen borde göra en backup på min dator.. har sjukt mycket som absolut inte får försvinna. Måste ta tag i det nu.

Efter DET, så skulle jag byta mobiloperatör till Halebop, men comviq snackar något om att mitt kontantkort är oregistrerat.. om ni kan sånt där för ni jättegärna hjälpa till! Jag har inga pengar på mobilen efter igår och känner mig ganska handikappad. Desperat behov av gratis-sms (;

Det var dagens problem. Ikväll blir det kulturnatten en stund, men jag ska jobba imorgon och ska verkligen kämpa för att komma hem tidigt ikväll. Att bero på det så har jag ju inte berättat att dansuppvisningen blev inställd! Så trist! En annan gång kanske.

Det är ju fint väder iallafall..

Kolla Sarah, haha :D
Michael Jackson?
Har inte så många bilder från igår, men elin har en hel hög med hemskheter som förmodligen läggs upp på facebook inom kort.. fasa!


Sjukt

Vaknade av att jag knappt kunde andas.. tänkte att klockan var mitt i natten. Men tvn var fortfarande på och jag hörde någonting som jag kände igen mycket väl. Seinfeld! Kuul att klockkan bara var 11. Plågsam natt. Idag är jag hemma från skolan för första gången på mer än ett år faktiskt. Jag brukar kunna ignorera hals- och huvudvärk, men idag gick det fan inte. Så, nu har jag tyckt synd om mig själv tillräckligt.

Den här veckan består mest av plugg och massa träningar. Bra vecka att bli sjuk på.. nej. Men nästan alla är sjuka nu, så det är väl svårt att undvika.

Idag var det träning med Linnea inför koreografitävlingen. Men jag tror inte det går. Något jag måste göra är att åka till Hjärup och jobba. Imorgon ska jag försöka träna med Christoffer till Kulturnatten. Sen är det latin i Helsingborg som gäller. Det är också ett måste. På torsdag, träning med Linnea igen. Då måste jag vara där och göra bra ifrån mig. Hatar att svika folk på det här sättet. Har feta tvättiden då också. Jobbigt. Sen är det ju stepp som jag inte vill missa. Det är ju faktiskt bara 7 lektioner på hela terminen... På fredag måste vi träna till Kulturnatten igen. Sen ska ju jag med Elin, Erika, Michelle och Sarah till malmö. Inget sova då inte. Upp på lördag för att vara på skolan klockan 5. Uppvisning lördag-kväll 23,00. Sen vill ju jag såklart gå på kulturnatten som alla andra. Jobb på söndag. Det känns som att jag inte kommer hinna med den här veckan, och det är bara tisdag!

Jag kan också berätta att jag har en granne som inte har nåt liv. Han är alltid hemma. En mysko kille. Men vi är väl ganska vana vid mysko killar nuförtiden. Kom precis på att han inte hade någon poäng med detta. Men jag ville bara säga att det är jobbigt att gå ut och möta honom så fort jag ska gå på toa. Speciellt när jag är dunderförkyld och jätteskabb. Så kan det vara.

Hoppas ni håller er friska :)

Morgonpigg?

Vaknade lite efter 8 i morse... Vad är detta? Inte kunde jag somna om heller. Tänkte om jag börjar bli gammal och morgonpigg, men det måste ha varit en engångsgrej. Jag somnade ju trots allt vid 11 igår. Jag som hade tänkt åka förbi botan och se vad som hände där. Attans.

Friluftsdag med skolan igår. Jag, Sarah och Linnea orienterade tillsammans. På vägen stannade vi och klappade hästar och tittade på fin natur. Vi hade inte så bråttom med andra ord. Sen var det brännbollsturnering.. tragiskt att man kan vara dålig på någonting. Men det stör mig inte så mycket.

På kvällen åkte vi till Malmö för att kolla på en dansföreställning på skånes dansteater. Helt okej. Men som vanligt var det modernt som jag inte är så förtjust i. Efter det åkte vi hem då klockan bara var nio. Jag hade tänkt åka till botaniska trädgården och hälsa på Daniel o co. vid 10, men jag somnade framför tvn. Vaknade efter en halvtimme och var irriterad över att jag aldrig kan se klart en film. Speciellt inte "Drömtjejen" som jag har försökt sett tre gånger nu.

Idag är det träning som gäller. Jag och Christoffer är så stolta över oss själva efter ha gjort 3 minuters koreografi på en timme i torsdags! Idag ska vi bara försöka komma ihåg den! Efter det blir det nog bara chill med Erika. Jag satsar på en lugn helg eftersom jag inte vet när jag kan få sova ut nästa gång.

Den här veckan har varit ganska stressig, men helt okej ändå. Nästa vecka blir nog tvärtom skulle jag tro. Seg och trökig. Men man vet aldrig. Man ska ju inte negativitera i onödan ;)

Det här hade ju varit ett perfekt tillfälle för mig att plugga och koreografera.. Orkar jag? Nej.

Godmorgon :)

Vardags

I skolan händer det inte så mycket just nu.. lite läxor hit och dit, men annars är det rätt lugnt. Jag ska ioförsig kunna Sol Vind och Vatten till Ensemble imorgon. Jag och Emma ska sjunga hela låten själva för dom andra.. waah! Och så ska jag ju läsa ut en engelskabok som suger. Men annars är allt chill.

Det finns andra saker som stressar mig. Började till exempel undervisa i Hjärup med Christoffer igår. Privatlektion blev det. Det vara bara Daniel och en tjej till där. Det var kul, men vi insåg att det behövs lite mer förberedelse innan varje lektion. Dessutom har jag ju sagt att jag ska koreografera till Koreografitävlingen som närmar sig med stormsteg. Jag har inte ens börjat med stegen. Kul, kul, jättekul.

Idag ska jag till Helsingborg och träna som vanligt. Men Erika är sjuk så jag måste vara alldeles ensam hela kvällen. Kul, kul, jättekul. Men det ska väl gå bra det också.

Men det är en glad tid igen. Det går upp och ner som ni kanske märker. Nu är det påväg upp igen. Ungefär som när jag började skolan för ett par veckor sedan.

Så är det.

Puss :)

Mitt huve sprängs

Jag är grymt bra på att överanalysera saker.. 

Tomelilla över helgen, roligt :D

Vi gick upp halv åtta för att jag och Erika skulle jobba kl 10.. Två pass också. 10-12 och 14-16. Tiden emellan spenderade vi på Grafitti. Mycket att prata om idag.

Den här veckan har jag hur mycket som helst att göra. Jag längtar till nästa helg, för då ska jag sova! Jag kommer inte ihåg om jag skrev det igår, men på tisdag börjar vår klass i Hjärup. Det ska bli kul! Tänkte passa på att gymma lite på samma gång. Gratis! Överlycklig! På onsdag ska vi till Helsingborg som vanligt. Det är ju jättekul varje gång. Men jag lyckas alltid vara besviken när jag åker därifrån. DANSPARTNER SÖKES! Men jag har nästan gett upp. Varför skulle det komma någon nu när det inte har gjort det på 2 år snart..

Konstigt att jag inte har något att skriva om nu. Jag kunde ju skriva varje dag i somras! Och så mycket hände det väl ändå inte där hemma? Att bero på hemma så ringde brorsan mig igår när jag satt på tåget. Sjukt kul att snacka eftersom vi träffas ungefär två gånger om året. Fick reda på att han också har ett cp-öga, så jag är nöjd.

Jaa.. Pinsam tystnad

Jag får väl diska eller något istället då.

Sköldpadda.


dancing in the rain

Idag åkte jag och Christoffer till Hjärup för att ha uppvisning. 2 minuter chacha blev det. I regnet. På en fotbollsplan. I sneakers. Till Lola. Det kändes grymt bra! Tänkte inte på nåt annat än hur mycket jag älskar dans. Asnice.

Sms från Elin att jag och Erika ska till Tomelilla ikväll. Tagga fest :)

Just nu sitter jag och väntar på att nagellacket ska torka så jag kan fortsätta göra mig iordning.

Egentligen skulle jag behöva städa, diska, koreografera och plugga. Men det får jag ta typ nästa år, när jag har tid :p Är mer fullbokad än på länge. Det känns stressigt men samtidigt ganska bra. Då slipper man tänka på andra saker. Jobbiga saker.

Igår var jag med skolan till Danmark och kollade på sommerbaletten eller vad det hette. Väldigt intressant, men så långt ifrån det jag vill göra som det går.. Men fortfarande grymt bra, imponerande!

Imorgon jobbar jag mellan 10 och 16,20. Men efter det kanske jag ska ta tag i det här och skriva ett riktigt blogginlägg. Ett sånt som jag skrev i somras. Med bilder och grejer.

Det blåser fett mycket ute, jobbigt att cykla i motvind..

På tisdag börjar vi undervisa.. 3 anmälningar..

Nu ska jag försöka bestämma mig vad jag ska ha för kläder på mig!

Puss :D

Mycket

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Men jag har blivit så kass på att uppdatera så jag får väl pladdra en stund så ni blir nöjda ;)

Massa saker händer i skolan, på "jobben", på dansen och på fritiden. Jag känner mig ganska stressad och nere, förmodligen för att det börjar bli höst igen. Men veckorna går fort, som vanligt. Undrar om inte tiden går dubbelt så fort här i söder. Norrland känns lugnare. Men det är ju skandal att jag börjar kalla mig själv norrlänning, när jag typ bor söder om mitten av Sverige, eller hur man nu säger.

Jag ska inte skriva långt, för jag måste få sömn inatt! Jag har varit uppe alldeles för länge hela veckan, och det märks på min balans och koncentration i dansen. Det märks faktiskt jättetydligt så fort man inte är på topp.

Och imorgon ska jag till köpenhamn och kolla på balett. Hoppas det blir kul. Hela helgen är fullbokad. Hela nästa vecka blir också proppad om jag kan träna så mycket som jag vill.

Nu vet jag inte vad jag skriver längre.

Det gick bra på steppen idag, förvånad!

Jag tänker på en miljon saker just nu, men jag vet inte varför. Och så låter jag sjukt negativ nu också. Det är inte meningen. Jag är bara inte på smiley-humör.

Äh, nu ska jag försöka sova.

Godnatt.


RSS 2.0