Helt slut :D

Måste bara tillägga till det förra inlägget att stepp är sjukt jobbigt och sjukt svårt! Jag höll på att bli galen idag. Svettas som en gris och inte hänger fötterna med.. Men det är ju kul också. Lite iallafall :)

Jag har varit duktig idag och städat och haft mig. Men jag håller på att laga mat nu.. och det går lika bra som vanligt. Min potatis har nog kokat snart en timme, men den är fortfarande stenhård.. Vad gör jag för fel?!

Det är jättefint väder ute. Soligt och varmt. Jag har sån lust att gå ut och träffa lite sköna människor idag. Men innan den där jävla potatisen är klart lär det ju vara mörkt ute. Eller det kanske har hunnit bli ljust på nytt. Typiskt :(

Byebye Birdie

Trött, stress, träningsvärk.. Jag är nöjd

Nu när skolan har börjat är det jättesvårt att hinna med och blogga varje dag. Så jag får nog gå tillbaka till att skriva en gång i veckan som jag gjorde innan sommaren. Jag är redan uppe i varv efter bara några få dagar här i skolan, men det känns bra. Jag blir alldeles för rastlös av att bara sitta hemma. Jag sitter i skolan och skriver nu btw. Jag slutade 11.40. Men steppen börjar 17.00.. jag skulle ju kunna åka hem och sova en stund. Men då vet jag att jag blir så sjukt trött så då struntar jag i steppen och det är inte bra. Jag tycker ju att man borde ta vara på allt man kan få på den här skolan. Det är ju gratis! Så nu sitter jga helt själv upp vid datorerna. Försökte göra läxan till ensemble, läsa om les miserables och skriva lite. Men jag förstår ingenting. Jag ska nog titta på musikalen ikväll om jag kan hitta den på internet.

I helgen efter att jag hade kommit hem från Daniel tog jag det ganska lugnt. Träffade Christoffer och Ina på lördagskvällen en stund. Det var kul att se dom träffas första gången efter sommaren. Söndagen gick åt till jobb. 10-16. Jippii...

I måndags var vi på skolan och fick info, skåpnycklar, fadderbarn och tittade på ettornas redovisning av introveckan. Det var roligt att se. Vi var och fikade en stund, men jag tror alla ville hem tidigt.

I tisdags började allt som vanligt. 8,10. Uppvärmning och balett. Än så länge känns det bra. Jag är inte trött på baletten än. Vi har bästa läraren! Vi började med ensemble också (sång). Fan vad jag var nervös. Idag har vi haft våran andra lektion och det känns lite bättre. Men jag kan fortfarande inte hålla en ton. Hem till Daniel och laga mat efter en del krångel. Åkte på att sy hans balettskor också.. attans :p Mitt i allt ringde Kim. Skitkul! Vi pratar med varandra kanske 2-3 gånger per år. Det blir liksom inte mer när jag bor i Lund, han i Stockholm och vi åker till Gävle olika tider.

Igår dansade jag bara balett.. tråkigt. Men jag och Erika åkte till Helsingborg och dansade latin på kvällen. Det var kul. Men skitsvårt!! Jag kunde inte hålla balansen för 5 öre. Inte bra, verkligen inte bra!

Idag hade jag min enda sovmorgon i veckan. 9,00 började vi sjunga! Modernt efter det, som har blivit sjukt roligt! Är så glad över det.

Det var det tror jag. Egentligen borde jag åka hem ett par timmar nu och städa lite.. det är ju ingen annan som städar vår gemensamma toalett.. det är ingen annan som städar mitt rum heller för den delen. Men duktig är jag faktiskt inte. Kanske kan ägna lite tid åt det i helgen. Eller ja, så säger jag bara. Jag får vänta på en sån städ-helg. Jag brukar få lite ryck några gånger per termin. Det är ju bra. Handla måste jag ju också.. Justja. Men nu skriver jag bara för att skriva. Det vart grymt mycket text nu.. Undra om det är någon som orkar läsa ner hit. Kanske, kanske inte. Beror på om jag har några kompisar med liv eller inte ;)

Aja, det är ju sol ute. undra om det är varmt.. Jag ska nog gå till skåpet, sätta på mig ett par brallor och springa till Coop.

Ha det gött alla fans! Puss och Kram

 
Jag är trött.. men den här bilden var på första sidan om man sökte på balett.. vi kanske har tänkt fel hela tiden!


Hemma igen.

Hemma i Lund igen efter en jättemysig helg hos Daniel i Kivik. Vi har styrketränat så jag har lite svårt att gå, myst och spelat sällskapsspel med hans syskon, tittat på början av Casper och Ett småkryps liv, promenerat genom Kivik på natten och kollat ut över havet och stjärnorna, handlat på Ica, ätit frukost på det enda kafét i hela byn, skrivit en konstig blogg, solat lite, men bara lite, kollat synen på Daniel, flugit drake med hans brorsa och hans pojkvän, sovit längelänge, och... nu kommer jag inte på nåt mer. Men det där räcker väl för 2 dagar!

Jag har sagt det förr men nu känns det faktiskt riktigt bra med skåne och skolan. Klart jag saknar vissa personer där hemma. Men jag längtar till skolan på måndag och det känns helt okej att vara här i tio veckor nu. Är sjukt danssugen och vill gärna komma igång redan på tisdag.

Det är inte allt för ofta det händer, men dom senaste dagarna har jag varit glad utan någon speciell anledning. Är det det som kallas lycka? Njaa, nu ska vi inte ta i.. men något på vägen kanske. Skönt är det iallafall. Nu är det bara en sak som fattas.. En liten detalj.. Men det är bara glömma. Jag kanske ska köpa en katt. Eller ja, egentligen tycker jag inte om katter. Jag tycker mer om lägenheter, eller hur Daniel? :p

Jag tog ett par bilder på draken, men som vanligt är inte mobilen tillhands, så jag fixar det imorgon.

God natt!

2 in 1

Bloggduon!

Detta inlägg skrivs av Daniel Persson (http://www.danneep.blogg.se/) och Anna Granström (http://www.annagranstrm.blogg.se/).

Nu är det såhär att Anna befinner sig at Daniels house! och inte i Lund för där bor han inte i hus, utan i Kivik!
Det är mycket godt!

Daniel ser ut som en muskelknutte. Idag har vi kollat på små ettor på skolan och känt oss stoora! Jag längtar tills skolan börjar!

Och jag kan inget annat än att instämma i det faktumet! men jag ska slå barnen med kul-påsar i skallen tills det rinner banan-mos ut ur skallbenet. MUMS!
Vi tog oss även en sväng om för att träffa Kimia och John återigen. Den ena av dessa två låg och sov när vi kom till dennes lägenhet och den andre satt på Mårtenstorget och trodde att denne hade blivit övergiven av oss.
Vilken story tillhör vilken person?

Uuee vad äcklig du är daniel!
Jag har fortfarande svårt att förstå skånska btw. Skulle prata med Ina men jag var helt off för jag ffattade inte. Jobbigt. Det tar ett tag att vänja sig. Vilken tur att jag ska vara här i tio veckor då.

Och vilken tur att vi får ha Anna här i tio veckor, hoho. Alltså inte i Kivik utan i Skåne!
Dock måste jag säga att jag fann det ytterst komiskt när min skånska pappa hämtade upp oss i bilen och jag funderade på om Anna skulle förstå vad han sa. Men ja, det gjorde hon turligt nog!

 En bild att ta med en nypa salt...-och peppar!
Anna och Daniel gör allt för att passa in på skolan. Nu är fjårtis-ettorna stolta.


Notera stavning på: fjårtis i Gävle och Fjortis i Skåne! Pretty cool actually!
Imorgon får vi besök av ingen mindre än...

The skåne-master!! Inispinis Lindfors

(aka Ina)!

Jahopp, det är härligt att få gästblogga samtidigt som att ha en gästbloggare här på min/Annas blogg!
Det ger lite krydda såhär nu när sommaren börjar ta sitt slut. Det är därför bloggarna finns till!
För att underlätta höst,vinter och vår perioden med både läsning och skrivande. Eller?

Jaja, vilket skitsnack, vem bryr sig liksom.. Nu ska vi kolla på barnfilm!

Absolut! Annas val stod mellan Småkrypsliv, Digimon och Casper. Det blev Casper. Childhood feor lajf!
Skånska har sin charm...

Nu säger vi godnatt båda två oc hoppas ni skall känna att ni klarar av ännu  en skoldag efter att ha läst detta inlägg för vi två har minsann FORTFARANDE lov och njuter som tusan!

naaaaaaaat ( fjårtisarna är tillbaka.. :s )

och Anna bröt nyss min icke ha en smiley-regel men det får ses som en avstickare!

Allt är sig likt

Nu sitter jag här igen, satan vad sommarlovet har gått fort! Det känns som att jag aldrig har varit hemma i lilla Gävle.

Mamma skjutsade ner mig igår. Det tog hela dagen dels eftersom vi åkte vid två efter att ha letat efter mina nycklar i ungefär en timme. Och dels eftersom köerna in mot Stockholm är hopplösa. Men jag har iallafall fått övningsköra en del. Tror jag körde sammanlagt 3-3½ timmar.

I lördags var jag med hela gänget förresten. Montana, Madde och Ullis hos mig först. Sen mötte vi Niklas, Viktor och Moa på båten. Senare kom Anna, Pelle och David med grillkorv :p Trevligt en ganska lång stund på kvällen med cruising förbi marinfestivalarna. Madde och jag gick hem i regnet. Sen kröp vi ner i soffan och mös till nån Sandra Bullock-film. Men vi kollade adrig klart. Vi var sjukt trötta trots att klockan bara var runt 2.

I söndags var vi ner på stan och tittade lite innan dom stängde. Lunch på nian. Sen gick vi hem och fixade mina naglar, haha. Nu är dom långa och fina igen. Om man tittar från långt håll :p Hem till pappa för "sista" middagen. Tillbaka till mamma för att Madds skulle hjälpa mig att packa. Men det blev aldrig så. Jag hade ett långt, välbehövligt samtal med Anna istället. Förlåt för det Madde!

Idag gick jag och mamma upp tidigt för att hon skulle klara sig från köerna i Stockholm. Hon hjälpte mig leta efter cykel-nyklarna, pumpa cykeln och annat väsentligt innan vi tog en kort promenad. Sen åkte hon. Helt ensam vart jag. Hade glömt hur tomt det kunde vara. Men nu har jag packat upp och skrivit en för lång blogg igen. Försökte ringa Daniel, men han sover väl fortfarande. Menmen, nu får det räcka. Ska leta efter en bild som vanligt bara. Hejsvejs.


Anna och Madde i Forsnäs sommaren -08 (Y)
Vi hade precis badat med kläderna på i 13 grader, stolt.

Tredje gången gillt

Nu är det tredje gången jag försöker skriva blogg idag. Det går fortfarande trögt... Äh, nu vet jag hur jag ska göra för att det ska gå fortare:

Torsdag: Min längsta joggingtur i sommar, stolt. Lön från farfar (i kontanter, suck), fika av farmor. En tur runt stan på kvällen.. Gävle suger.
Fredag: Upp tidigt för att gå till sjukhuset och få spruta. Lunch på stan med pappa och syrran. Satte in pengarna på banken. Gick och handlade med pengarna fast från kortet :p Satte dit en försäljare på nian, klockrent. Hem till mamma, promenad till gymmet. Pinsamt moment. Hem och sova i soffan. Ut på mrinfestivalen som inte heller var så mycket att ha. Somnade i soffan till världens mysigaste film, bewitched.
Lördag: Jag har fortfarande aladdin-låten på huvet!! Jag blir galen. Har iallafall solat bakom ett hus någonstans. Läst massa körkortsteori. Det är faktiskt lite intressant. Men mest tråkigt. Sitter nu här och skriver fast jag borde duscha innan Montana kommer hit (:

A whole new wooooooooorld! mm, fan asså :p

Träffa Pelle o co. ikväll.

Nu är det bara 2 dagar kvar! Längtar till Lund.

Puss och kram.


Dövskolan där alla drunknar för ingen hör när man skriker, hahah :p

I can show you the world

shining shimmering splendid
tell me princess now when did you last let your heart decide?

Jävlar vad jag inte kan få bort den där låten från huvet! Och så tänker jag bara på rumbaslingan från Disneymixen, häftigt att man fortfarande kommer ihåg vartenda steg. Jaja, det måste vara från jag Albin och jag kollade på gamla dansfilmer.

Igår ville jag köra lite så mamma och jag åkte till Ansans, min körskola, och köpte böcker så att jag kan plugga körkortsteori på distans. Vi åkte till lite andra ställen också men det är inte intressant. Jag fick med mig feta boken hem, plus två små böcker fullproppade med vägskyltar.. jag som trodde att jag kunde dom flesta. Iallafall så har vi bestämt nu att jag ska ta riskkursen på jullovet, halkkörningen och massamassa körlektioner på sportlovet och körlektioner, teoriprovet och uppkörningen på påsklovet. Fattar ni att om jag klarar proven, så har jag körkort till nästa vår! Fast jag har ju ingen bil... det suger ju. Någon som vill köpa en sån till mig i födelsedagspresent? (a)

Igårkväll kom Montana hit också. Promenad, film och So You Think You Can Dance blev det. Mysigt som vanligt.

Nu får jag äntligen börja träna igen efter typ världens längsta uppehåll. Halsfluss är fan inte att leka med, även om det låter som något som går över på ett par timmar. Eftersom jag är bjuden till farmor och farfar ikväll hinner jag varken gå på utejumpan i boulongen, eller på gymmet medan mamma jobbar där, så det får bli en springtur i Hemlingby nu på eftermiddagen. Springa är inte det roligaste jag vet, men det är ju bättre än ingenting. Jag har fortfarande träningvärk i vaderna sedan jag tränade balett, vilket bara säger hur grymt otränad jag är i balettmusklerna. Det får nog bli en del dansträning idag också. Det måste bli så, jag får bara sämre och sämre samvete för hur lite dans jag har tränat. Speciellt när jag hör hur mycket Daniel och Michelle har utvecklats på praktiken på Skånes Dansteater.



Sötaste Ato följde med när jag och Montana var och badade på Engelstofta i lördags (:

Köpis och Stan

Igår var jag på Köpis med Mikaela och handlade allt som jag inte behöver. Men jag hittade så mycket fint. Så kan det vara. Jag får lön den här veckan så det var inte hela världen. Jag och Mikaela pratar som vanligt på tills vi inte vet vart vi är påväg. Men tillslut kom vi till Bomhus där jag lekte med Tindra. Sötare unge får man ju leta efter.

Idag väckte Albin mig klockan 10! Vi gick iallafall på stan, käkade lunch och gick hem till mig och tittade på gamla dansfilmer, det är det bästa som finns. Så himla mysigt. Det var lätt bättre förr. Gamla regler, gamla klasser och gamla A-par. Jag tycker iallafall att nivån var mycket högre förr. Sen kollade vi såklart på några klassiker. Oskar ramlar av scen, Johanna fastnar i jiven och jag tappar skon mitt på cityfesten. Så kan det vara :p

Ikväll har jag inget för mig.. min familj bara drar, så jag får väl ringa till nån om jag inte hinner somna :p Så sjukt trött, snart kanske man måste börja vända på dygnet. Åker fan om mindre än en vecka! Det har gått alldeles för fort.

Idag såg Albin och jag cykelgubbens cykel! Har han gått och dött tillslut? Jag kände det som min plikt att ta cykeln så att ingen skulle vandalisera den, om jag bara hade orkat lyfta den. Det är ju så mycket prylar och flaggor på den :p Jag har en bild, men mobilen ligger på laddning så jag lägger upp bilden snart.

Hej så länge!

Så! Fin va ? (:


Axmar Brygga säger jag bara

Vaknade tidigt av stök i köket, det är ju jättemysigt.. Alla vet väl att jag hatar att vakna på morgonen, men om man ska vakna ska man vakna av att någon äter frukost i köket. Iallafall, så drog alla innan jag hann upp, så jag ringde hit Kim. Eftersom han är lika seg som jag dröjde det ett par timmar innan han kom hit. När jag redan var uppe kunde jag lika gärna göra något. Soligt och extremt varmt var det, men jag orkade inte klä på mig och gå ut, så jag stod på balkongen och tränade balett, för första gången sedan typ maj? Mina utåtvridningsmuskler är iallafall obefintliga. Precis som musklerna i fötterna och i center. Nu känner jag mig som en riktig nörd, men vi har ju redan kommit överens om att jag är en tönt, så jag orkar inte bry mig längre. Jag måste iallafall börja träna fötterna nu innan skolan, annars åker jag väl på hälseneinflammation efter tio minuter i S2 ;)

Som ni kanske märker så börjar jag sakna skolan litegrann. Det är jag glad för. Det känns som att jag är klar här i Gävle nu och att det är okej att åka tillbaka, skön känsla (: Även fast jag kommer sakna alla som jag vet inte vad. Vi har ju klarat ett år, varför skulle vi inte kunna klara ett till? Äh, nu känns det iallafall bra.

Åter till min dag.. Jag och Kim gjorde ingenting tills det var dags att åka till Axmar brygga, världens, jag menar verkligen världens, bästa restaurang. Jag körde full bil, diesel, volvo, hela vägen. Stolt. Tar typ en timme att åka. Gled smidigt in på parkeringen och skröt när farmor, farfar och Inger stod och tittade på. Det dom inte visste var att jag höll på att köra ner i diket 200 meter tidigare.

Gott var det iallafall. Tänk om jag kunde laga min lax som dom gör! min blir lite mer... äcklig? Ja! Nu fick jag ju en bra övergång till nästa ämne, jag vill så gärna starta en till blogg om kost, träning och hälsa. Jag har länge varit intresserad av sånt, och läst mycket på internet, men jag visste inte riktigt vart jag skulle göra av informationen. Nu kom jag på det. Det blir kanske ingenting att lita på till 100%, men det blir lättare för mig att lära mig och förhoppningsvis kan jag hjälpa några av mina kompisar. Jag vet iallafall att Christoffer vill och behöver lite hjälp med sitt grymma beroende av Mc Donalds Usch :p

Får se när jag tar tag i det, kanske blir i veckan när vädret sviker mig.


Idag var jag på Eken.

Det var allt för idag. Imorgon ska jag upp klockan 7 :s


Sommaryran

Hela dagen idag gick åt till att fixa Moa inför dansuppvisningen på Sommaryran. Jag tror jag vaknade runt 12, solade en, enochenhalv timme brevid greken, in och duscha och sen var det bara sätta igång. Dom skulle samlas 20 över 5 för att lära sig hela dansen. Kvart i 5 fick jag börja göra mig själv iordning, kuul. 20 i 6 irrade vi omkring för att hitta den där jävla scenen! Montana, Ullis, Mikaela ch Kristin var nog lagomt glada när vi kom.. Iallafall så gick det bra, jag mötte Anna och David!

Till er dansare som läser min blogg, puss på er för det, vill jag säga att ni är skitduktiga och jag saknar Ackes som fan. Fast det är nog svårt att dansa på den där scenen med högtalare och skit. Jag tog bilder med Moas kamera så jag ska lägga ut dom när hon har fått tummen ur och laddar ner dom på datorn.

Iallafall så dumpade jag, Anna, David, Albin och Montana Läerol ganska snabbt och åkte ner på stan. Träffade Tove, Frida och Rebecca, trevligt (: Kungshallen nästa där det var svårt att komma ihåg vad det var i köttfärssåsen.. jobbig kille. Aja, sen var det inge mer tror jag.. Imorgon kommer Kim hit så det blir lunch hos mamma och middag hos pappa, ett jävla farande. Sen ska jag kolla på Ida Long på Läkerol, det borde ni också göra (:

Sola lugnt!



Cityfesten förra året (: haha ser ni mitt smyg-hardrock-tecken? ;)
Fiskfjällsklänningarna var med i år igen förresten.


Hej sommar!

Har äntligen fått vara ute i solen några timmar idag! Så himla skönt.

Laddat upp bilder från mobilen har jag också gjort idag. Ska se om jag har någon bra som jag kan visa här. Jag skrev väl för några dagar sedan att jag skulle lägga upp dom från när Christoffer var här? Upptäckte att det inte var så många iallafall.


Jo justja, hahahahahahaha, vår kycklingsallad!!


Och så tränade vi på Ackes! Guld värt!

Bloglovin'

Dannebanan tipsade just mig om Bloglovin, ett bra ställe som gör att man slipper gå in på allas bloggar var och varannan dag för att leta efter uppdateringar! Toppen! http://www.bloglovin.com/sv Ni får nöja er med det där tills jag har kommit på hur man gör länkar...

Idag har jag varit hemma från jobbet eftersom jag var död imorse. Feber och skit. Förmodligen halsfluss. Jobbigt. Jag får så dåligt samvete när jag ligger i sängen och vet att jag hade kunnat jobbat och tjänat pengar, solat och blivit brun och tränat och blivit stark. Menmen. Istället har jag uppdaterat Facebook en miljon gånger under loppet av en timme, vilket liv.

Pratade nyss med Pelle som sitter i Arvidsjaur och känner sig ensam, stackarn. Vet inte hur många gånger jag suttit i mitt gula fula rum och känt så. Men jag får väl ändra på det. Jag får väl ta tag i mitt liv. Äh, det säger jag alldeles för ofta. Jag måste sluta säga så tills jag menar det.

Nu är det 12 dagar kvar till Lund. Blandade känslor, blandade känslor. Men Malmöfestivalen verkar ju rolig iallafall. Jag ska lätt gå på workshops i alla olika former.

Nu börjar So You Think You Can Dance! Run, Forest, run!

Vanlig måndag

Tråkig dag, inget att berätta. Undra varför jag skriver då..

Jag håller på att bli sjuk igen, typiskt. Men det kanske är bra att jag får bli det en sista gång innan skolan sätter igång så jag kan vara frisk då.

Hittade förresten ett par bilder från när Christoffer var här. Dom ska jag lägga upp imorgon. Jag pallar inte leta efter mobilen just nu.

Det var allt.

Uppsala

I fredags åkte jag till Uppsala för att träffa lilla Erika :D Det var kul att träffas igen efter den längsta tiden ifrån varandra sen vi möttes. En del att berätta så vi satt på.. Storken? i två timmar. Bussen till henne, fix och tagg innan hennes kompisar kom. Trög som jag är var jag ganska tyst i början, men det löste sig senare på kvällen (; Buss ut på landet. Promenad till någon annan av deras kompisar. Skitkul kväll och natt, pinsam morgon. Mer säger jag inte.

Mitt på dagen tågade vi till Stockholm, pigga och glada... Köpte tåskor som jag provade stå i idag, inte helt lyckat, sen gick vi på en liten shoppingrunda. Man kan ju inte gå i Stockholm utan att kolla runt lite. Men jag var heller inte på humör. Några grejer blev det och jag hittade en ny favoritaffär, Manhattan (: Nu har jag två. Den och Zara i Malmö. Sucka inte nu, tänk på att jag bor i Gävle där vi måste handla på H&M och Gina hela dagarna :p Iallafall, tåget tillbaka. På Stockholm central såg jag Johan, men vågade inte gå fram, ifall det inte skulle ha vart han. Det finns ju en miljon människor på den stationen så det hade ju kunnat vara vem som helst. Bussen till henne. Död som jag var lovade jag att kolla på One Tree Hill, men somnade efter introt. Upp igen, fixa till sig så gott det gick, och buss till Erikas bästa kompis. Där hände ingenting så vi tog bussen tillbaka. Sömn.

Idag vaknade vi sent, tog det lugnt och jag tog bussen och tåget hem.

Jag måste berätta att jag lyckades åka gratis både dit och hem! Stolt. Men fy helvete vad jag har åkt buss och tåg den här helgen. Det där är mer än jag har åkt på hela sommaren här. Sjukt :p

Det var trevligt iallafall, men nu ska jag ladda inför en ny arbetsvecka i Verkebro. Pallar inte riktigt, men det finns mycket kvar att göra.

Nu ska jag försöka hitta en bild på Erika eftersom jag helt glömde bort att ta kort i helgen.

Här..

 
Jag är avundsjuk som satan.


Min homie är snyygg ;D

RSS 2.0