Ursäkta mig...

Jag har faktiskt inte orkat skriva blogg på ett tag. Men nu är det dags igen :D

Jag måste börja berätta om mitt extremt dåliga minne! Det är sjukt jobbigt. Jag tänkte häromdagen på bloggen, tänkte att jag skulle skriva någonting långt och bra. Jag hade en perfekt text i huvudet, djup och bra som alltid ni vet ;) Men det är helt borta, jag kan inte komma på vad jag skulle skriva om. Så nu får det bli en helt vanlig, tråkig, egocentrisk blogg. Att bero på minne; igår sa jag till min kompis (som inte vill nämnas höhö, mes) att påminna mig om en viktig sak. Jag brukar inte be henne om det eftersom jag vet att hon har minst lika dåligt minne som jag, men det här var viktigt så jag tänkte att två är bättre än en. Men nu är det helt borta! Ingen av oss kan komma på det och jag börjar få lite smått panik. Och inte nog med det, så satt vi på tågstationen igår, en kvart innan vårt tåg skulle gå till Hesingborg. Vi snackade på som vanligt, och helt plötsligt hade vi missat fanskapet! Vi kom försent, skämdes, men var iallafall lika glada när vi gick därifrån (:

Idag har jag dansat 5 timmar. Jag och Christoffer stannade 2 timmar på skolan och övade på tiodans inför vår roliga uppvisning vi ska ha om ett par veckor. Jag är extremt pepp, och jag tror det kan bli riktigt bra! Men efter det var jag trött. Har enorm träningsverk och är trött i kroppen. Det märks att det börjar närma sig sommarlov. Ett välförtjänt sådant måste jag säga.


Efter träningen kom Daniel till skolan. Vi bestämde oss för att inte vara sociala och följa med Christoffer för att fika med folk. Vi gick istället till världens mysigaste thairestaurang. Där satt jag i mjukisbyxor, svettig efter hård träning. Pinsamt! Men jag bestämde mig iallafall för att, för första gången, äta ute i Lund. Första gången med någon från skolan iallafall. Jag köpte wokgrönsaker med kyckling för 90 kr. Det svider i plånboken. Men jag hade så trevligt så det var värt det. Dessutom är det skönt att slippa laga mat. Jag får göra mat nästa vecka istället.

Jag orkar tyvärr inte berätta allt som har hänt den senaste veckan, så jag lägger in några bilder som får beskriva det mest relevanta (:

Nehe, nu funkar inte bloggen igen, eller jag kan iallafall inte lägga in mina bilder. Jag fixar det så fort som möjligt. Be patient ;) haha hej så länge!


Bästa helgen i Lund

Igår kom farmor, farfar och Inger till mig i Lund! Jag är så glad! Vi har haft en jättemysig helg.

Igår åkte vi till Scandic för att boka rum åt dom. Sen gick vi ner i deras restaurang för att äta en tidig middag. Tips: ät inte där. Det var inte värt pengarna. Iallafall, så åkte vi till Ica, då farfar vägrar att gå på Konsum av någon gammal, konstig anledning. Sen bar det av till mig, för att koka kaffe åt sällskapet. Det var roligt, vi är så flummiga allihopa.

I morse ringde farfar kl 11 och frågade om vi skulle åka till stan. Jag visade Mårtenstorget, skolan, Stortorget, turistinformationen (karta till farmor då hon har, om möjligt, sämre lokalsinne än mig), domkyrkan, universitetshuset m.m. Farmor gick och frågade några ungdomar, varav 2 st. var dragqueens, vad de höll på med. Dom klädde en staty av Selma Lagerlöv...? Det var extremt roligt iallafall. Jag och farfar stod på lagomt avstånd och skämdes lite, men skrattade. Vi fikade, köpte svenska jordgubbar och åkte till hotellet för att vila lite.

På kvällen åt vi födelsedagsmiddag på Cafe Finn, som för övrigt gjorde vår skolmat för inte allt för länge sedan. Det var super och till och med farfar var nöjd! :D Jag fick även chans att lära mig lite eftersom jag ska jobba på en resaturang i sommar.

Jag och Inger bestämde oss för att promenera hem till mig för att förbränna lite av maten. Men vi stoppades av en miljon poliser vid dackegård. Jag hade ingen aning om vad det var där, men det var jättemycket folk och fler poliser än jag någonsin har sett förr. Vi lyckades komma in på området innanför poliserna, och sedan var det svårt att komma ut! En polisbil följde efter oss en bit på vägen mot mig. Typ som att vi skulle vara våldsamma... ojojoj.

Fika hos mig igen. Vi tittade på början av melodifestivalen innan dom var trötta och åkte hem. Imorgon åker dom hem, men jag är inte ledsen för det, jag kommer ju hem på torsdag och ska förmodligen dra med mig syrran och hälsa på dom! Det här har vart den bästa helgen jag har haft i Lund tror jag. Ni kanske tycker att det ska vara mycket roligare att festa en hel helg eller så, men ni känner inte min farmor och farfar! Vi har så himla kul och jag älskar dom av hela mitt hjärta.
Bild från Axmar brygga för någon jul sedan. Jag fick ingen chans att ta kort idag.Axmar brygga någon jul sedan. Fick ingen chans att ta kort idag.

Jag måste även få berätta att jag sitter och kollar på Eurovision för tillfället. Det är ganska ovanligt då jag egentligen inte är för intresserad av det. Jag brukar tycka att musiken inte är så bra. Men i år var musiken faktiskt helt okej. Jag tyckte om Tyskland och Storbrittanien mycket. Sverige var inte heller allt för dåliga. När jag lyssnade på Norge var min första tanke oproffesionell, hemmagjord låt med dålig engelska. Men lik förbannat sitter jag och sjunger; I'm in looove with a fairytaale... Norge kanske ska vinna trots allt. Jag har väl inte så mycket att säga till om.

Det var allt för nu! Jag är på bra humör igen. Det är skönt. Jag har besegrat svackan MOHAHA! haha ja, jag börjar bli trött.
God natt (:


2 ynka dagar!

Min positivitet höll i sig i 2 dagar! Duktigt, Anna, duktigt. Nu har allt släppt totalt istället. Jag som trodde att det här skulle bli värsta toppenveckan...

För det första så har vi knappt dansat någonting den här veckan. Lärare sjuka, lektioner inställda osv. Vi hade uppdansning i jazzteknik igår, det var väl det. Men även om vi inte dansar så äter vi lika mycket ändå, och det känns som att jag har gått upp 10 kg dom här dagarna.

För det andra så har vi mycket skolarbeten som jag har ignorerat fram till nu. Som vanligt. Och då kastar sig allt över mig istället. Det enda man lär sig av sina misstag är att det är jävligt jobbigt när man gör dom en gång till. Nu låter det som att jag är jättedeppig, jag måste säga att det inte är så farligt som det låter. Men uppförsbackar är alltid lika jobbiga, ni vet (:

För övrigt så var vädret fint när jag gick från skolan. När jag hade kommit en bit började det hagla. När jag kom in i mitt rum och tittade ut genom fönstret hade det slutat. Någon där uppe vill pissa ner mig! Om inte genom hagel, så genom att göra mig blind! Mitt öga är helt svullet, och jag kan inte komma på varför. Jag ser ut som en blå anka på fyllan på vänster öga. Suck.

Idag hade vi utvecklingssamtal på jazztekniken. Det gjorde mig iallafall glad. Bättre än förväntat! Det var kanske tur det, annars hade jag deppat sönder på mitt engelskabetyg. Vi fick tillbaka en uppsats som jag ska skriva om idag! Nu på en gång, och fy satan vad bra den ska bli. Usch vad jag svär idag kom jag på :p Matteläxan ligger också i väskan och väntar på mig. Jag har tänkt göra klart allt idag så jag kan njuta av helgen med farmor och farfar sedan. Dom åkte hemifrån idag, om ni undrade ;)

Det var nog allt klagande för idag. Ta nu inte efter mig. Jag vet att man blir nere när alla andra är det. Men det var inte det som var meningen. Jag behövde bara skriva av mig lite idag.

tjing

Gästbloggare: Daniel Persson

Tjenare!
Idag är det en gästbloggare, nämligen jag (www.danneep.blogg.se). Jag ska ge den här bloggen den personlighet som den saknar. *skämt åsido*.

Nej, men Anna ska faktiskt gästblogga i min sedan så ni kan ju ta och kolla in hennes inlägg.

Vi har nyss varit på Espresso House och jag har käkat. Gott som tusan men inga poäng i hurtighet precis.
Förresten, på min blogg har jag startat en tävling mot Anna i vem som är hurtigast.
Ställningen just nu är 2-1 till Anna.

Jag säger hej till Annas familj och hennes kompisar som förmodligen läser denna blogg. Dock vet jag bara vad en av Annas kompisar heter så jag skriver: Hej Montana! (Stavning, rätt?).

Ehm... jag är jävligt cool...

Anna har blivit jättekonstig. Hon tar droger och knarkar knark tjugofyra-sju för er som undrar.
Mamma kines, pappa korean, stackars lilla (neger)barn. Och Anna is the negro.

Ska snart se danstreornas slutproduktion Bugs. Blir roligt och intressant och banananasigt.
Nice!

Förresten, dagens låt är "Don't Stop Me Now" av gruppen Queen. Detta tack vare att Jesper tjatat om den i hundra jäkla år.

Ha det finemang och kolla min blogg!
Daniel.

Jamie Oliver, släng dig i väggen!

Jag har precis gjort soppa! Anledningen var att jag hade udda saker i kylen och inte allt för mycket pengar, men det vart ju skitgott! :D Jag tror det är första gången i världshistorien som Anna Granström har lyckats laga mat. Och kommer ni och klagar på att det inte är svårt att göra soppa så jävlar. Jag är faktiskt stolt just nu. Haha.

Det är en bra dag idag. Riktigt bra. Baletten gick helt okej för ovanlighetens skull.Jazzen var det roligaste jag har gjort på länge. Vi fick dansa till Anastacias "Paid my dues". Jag känner att jag fick öva på min känsla i dansen som alla klagar på :p Förmodligen såg det förjävligt ut, men det är väl så det ska vara. Kanske har jag kommit en bit på vägen? Eller inte. Hur som helst så var det kul och det övervägde den slöa, tråkiga modernlektionen.

Efter skolan satt jag kvar och pratade en stund, som alltid. Jag skulle ha följt med Erika och simma, men jag hade faktiskt ingen lust. Jag är trött på att simma, det är tråkigt. Istället handlade jag, åkte hem, lämnade väskan och gick ut på en promenad i solen (: Montana ringde för min skull eftersom jag inte orkade prata igår kl. 23. (Ja, det är sant, jag går och lägger mig så tidigt). Lite mer än en timme gick jag på en jättemysig cykelväg mellan Nilstorp och Linero. Jag försöker gå olika vägar varje gång. Man måste vidga sina vyer, eller vad det nu heter ;)

När jag kom hem blev det lite armhävningar och streching. Och nu sitter jag här med min soppa, nöjd med livet. Jag ska försöka hålla i min positivitet den här veckan. Hoppas det fungerar då vi har 2 timmar modernt imorgon. Men det ska nog gå bra det med!

Håll humöret uppe gott folk! Vi hörs ;D

Thailandkänsla...
Bild på vår
Vår "lägenhet" i Huahin, fint va?

Cruising!

Jag älskar cruising!
Igår åkte jag till Elin i Tomelilla typ vid halv 11. Var framme halv 1. Helt sjukt att det är så långt. Fattar inte hur folk orkar pendla varje dag! Iallafall så tog det 2 timmar att göra sig iordning innan det bar av. Vi åkte halvvägs till Ystad där vi minglade ganska länge. Kollade på alla bilar vilket var intressant, även fast jag inte kan så mycket om bilar. Elin och hennes syrra diskuterade modeller, år, lack osv. Jag tycker det är lättare att dela upp dom i kategorierna snygg och ful.

Vid 7 började turen till Ystad. Och där satt vi i bilden fram till klockan var runt 10. Kallt som satan var det, men mysigt iallafall. Folk i skåne är så roliga (: Alla hejjar och vinkar. Visserligen pratar dom konstigt där på österlen, man får koncentrera sig ordentligt för att förstå, men det går iallafall. Jag är ganska bra på att le och nicka vid det här laget.

När vi kom hem ringde Montana och sa att det var cruising hemma också! Vilket sammanträffande. Men jag måste säga att jag hellre var här. I Gävle bryr man sig inte om bilarna, musiken eller kläderna. Hon och Moa hade tillochmed gått in och satt sig på ett fik. Herregud. Haha!

Idag har jag varit duktig och fixat saker här hemma. Nu är jag klar och ska vila och ladda inför en ny vecka. Senare ska jag nog ta en promenad också. Det var så skönt förra söndagen. Jag går så långt bort från mitt hus som möjligt till jag tycker att det räcker att promenera. Sen tar det ungefär dubbelt så lång tid att hitta tillbaka. Det blir lagomt mycket motion. Smart va?

Här kommer ett par bilder från cruisingen:



Ajaj i benet...

Jag måste börja med att klaga lite... Idag på streeten skulle jag försöka dansa breakdance. Nu kanske ni redan har listat ut att jag måste ha slagit sönder hela mig. Så illa är det inte, men jag har jätteont i höften. Det knakade lite när jag skulle stå på händer med benen i split. Hrm, jag försökte iallafall :p Hoppas bara det går över till måndag så jag kan dansa balett ordentligt, för det är ju uppdansning snart och jag har en miljon grejer att sätta till dess!

Jag är jättegad just nu! Farfar ringde när jag hade kommit hem från skolan idag och sa att han och farmor kommer till Lund på fredag nästa vecka. Jaaaaaaaaa :D<3 Den här terminen är bäst. Men, självklart, har jag redan börjat fundera på hur jag ska palla 10 veckor mellan sommarlovet och höstlovet. Jag tror jag vill vara deppig undermedvetet för jag lyckas alltid förstöra för mig själv, haha :p Men som sagt, jag är glad nu och ber er om råd så vi kan hitta en bra restaurang i Lund till fredag kväll. Farmor fyller nämligen år på lördag. Hur mycket har jag tyvärr ingen koll på, men det kan jag skriva här för hon skulle aldrig få för sig att sätta sig vid en dator. Det är roligt hur oteknisk man kan vara. Jag vet inte hur många tomma sms jag har fått från henne när hon ska försöka pilla lite på sin mobil som hon fick för något år sedan men inte använt sedan dess, typ.

Det var nog allt för idag. Imorgon ska jag till Tomelilla till Elin. Cruising hela dagen! Det blir nog en del att berätta om det på söndag.

Hejhej!

Utflykt

Gick upp tidigt för att åka med bussen till Kivik. Där gick vi upp och ner för ett berg, åt, och sen åkte vi till ett annat berg. Vet inte vad det hette. Men vi gick upp och ner för det också. Sen åkte vi hem. Busseresan var jobbigast. Fattar inte hur folk orkar skrika i 4 timmar sammanlagt. Kanske var jobbigt för att jag hade grym huvudvärk, men iallafall.
Alltså, ganska tråkig dag, men jag är iallafall nöjd med att ha sett någonting av skåne. Det var faktiskt kul stundvis (:

Skulle ha hängt med ut när vi kom tillbaka, men jag orkade inte. Helt slut idag. Vill bara slänga mig på sängen och dö. Men jag lär ju skriva blogg först ;)

Hörde att Irina hade fått sin lilla son iallafall. Gud vad roligt. Plus att Anna hörde av sig, det var schysst! Jag blev så glad (:

Nu ska jag sova en stund så jag orkar ta tag i mitt så kallade liv igen ikväll. God natt.

Storm i Skåneland

Fy sjutton vad det blåser ute! Men det regnar inte längre, som tur är. Det är inte det roligaste jag vet att cykla i det vädret måste jag säga. Det var tungt att åka till skolan tidigt i morse när Christoffer fick ligga och sova hos mig till 12... Men duktig som jag är (höhö not) dansade jag balett som vanligt, inte för att det gick bra, men det behövs väl sådana dagar också antar jag. Eller inte :p Menmen.

Jag var sjukt trött idag så jag segade mig igenom modernlektionen och slängde mig sedan på soffan där nere och pratade en stund med tjejerna. Sen åkte jag hem och nu skriver jag blogg :D Sen ska jag sova tror jag. Ska ju upp tidigt imorgon och vandra i berg på Österlen! Inte för att jag visste att det fanns berg i skåne men, man får lära sig någonting nytt varje dag.

Ina kom iallafall med glada nyheter i morse. Det är bara 12 vanliga skoldagar kvar till sommarlovet. Fattar ni! 12! Det är ingenting. Åh vad det ska bli skönt med sommar. Det har vi väl förtjänat? Eller? (:

Nu vill jag bara säga LYCKA TILL till alla som ska vara med på Magic Of Dance ikväll och imorgon. Ha så himla kul och tänk lite på mig så jag också får vara med är ni snälla (:

Pussis och Kramis

Historiaplugg!

Nu sitter jag och bloggar, typiskt. Jag som måste plugga första världskriget. Just nu sitter Sarah, Daniel och Christoffer och diskuterar Sarahs mens! Vi ska bada imorgon det var därför. Haha. Oskar är också här så ni vet (: Konstigt hur man kan prata om alla möjliga saker för att man egentligen måste läsa. Just nu svär vi på spanska.

Idag har jag lagat kikärtsbiffar. Det var så himla äckligt! Nej nu ska jag inte överdriva, men inte var det gott. Jag måste erkänna att jag mår lite illa just nu. Men jag åt massa gurka till så jag är mätt iallafall!

Daniel spelar in en orgasmfilm? Hjälp. Hahahahahahahahahahaha! Testa inte det hemma.
Nu måste ni gå in på Daniels blogg imorgon och kolla på hans videoblogg. Lägg märke till Sarahs porriga röst när hon vill få reda på om hon kan använda min stekpanna!

Nej nu måste jag försöka få styr på det här så jag inte sabbar mitt nyvunna betyg i historia...

Plugga lugnt!

Söndag...

Söndagar är väl tråkigt? Man kan inte göra någonting för snart börjar veckan igen och man måste upp tidigt. Dessutom väntar tvätt, läxor och allt annat som man struntade i både fredag- och lördagkväll.

Nästa vecka är redan planerad. Jag och Erika ska börja simma igen. Det var länge sen nu men vi ville vara säkra på att inte behöva få infektioner i våra öronpiercingar ;) På tisdag ska vi till badhuset igen, men med skolan. Vi ska livrädda. Hjälp. Jag har aldrig gjort den förr och det känns som att jag kommer faila totalt. Pinsamt. Men vi får se hur det går.
Jag ska även till Helsingborg och dansa någon gång den här veckan. Nervöst.
På torsdag är det "friluftsdag". Hoppas verkligen att vi inte måste spela fotboll eller något liknande. Bollsporter är inte riktigt min grej. Det vet alla som var tvungna att ha idrott med mig på högstadiet. Usch! Skönt att jag slipper det nu. Inte för att jag har någonting emot att springa, ha gymnastik, tennis, badminton, styrka eller liknande, utan bara för att jag inte kan spela i lag. Jag har nog aldrig förstått meningen med att jaga en boll för att sedan skjuta bort den igen i typ en timme och sedan ändå lägga tillbaka den i väskan. Jag vet inte om dans är så mycket bättre, men det är iallafall fint att titta på!
Jag vet inte hur många gånger jag har haft diskussionen med mina gamla klasskompisar om huruvida dans är en sport eller inte. Skönt att jag nu umgås med personer som förstår sig på det här ;)

Nu ska jag iväg till Hemköp! Om ni undrade.
Hej på dig!

Lördag.

Och fint väder!! Så himla skönt. Jag har varit iväg och jobbat ett par timmar, helt okej idag. Annars brukar det inte hända så mycket på just lördagar. 
Det är Ackesavslutning på Estraden idag. Tråkigt att inte få vara där, men hoppas ni andra har kul iallafall! Teatern i veckan också. Nya shower och nya talanger, jag hade så gärna tittat på er. Fast helst av allt hade jag dansat såklart. Ha 14 olika nummer, som 2007, det var bäst. Stressigt som satan, men det absolut roligaste jag har gjort. Lycka till hörrni! Och gör inte bort er som jag gjorde förra året. Hemska tankar. Jag hatar Jennifer Lopez. Synd att hon får lida för det men... ;)

För övrigt har jag köpt kikärter idag. Jag har aldrig smakat, men hoppas att jag ska kunna göra någon slags mat av det. Jag lagar bara samma mat hela tiden annars. Har fortfarande inte lärt mig hur man gör. Min familj skrattar åt mig när jag ska försöka så jag får passa på när jag är i Lund så att bara jag får äta bränt :p

Jaja, ha en bra helg då (:

Fredag :)

Trött och seg sen igår gick jag upp och åt frukost. Fick ett sms från Elin så jag klädde på mig och cyklade in till stan. Vi satt på Ebbas skafferi som kanske är mysigast i stan. Varmt var det också. Hoppas jag blev lite brun! Sen satt vi på en bänk på mårtenstorget och lyssnade på demonstranterna som är helt galna i huvudet. Man blir rätt trött på dom efter ett tag så vi gick hem till mig. Fast innan det hann vi in på coop och köpte världens godaste clementiner :p

Jag gick och la mig tidigt och kollade på humorgalan, så himla tråkigt! Men det är ju bra att dom samlar in pengar. Men när det ska kallas humorgalan kan dom väl iallafall hitta på någonting bättre än att driva med Tony Irving, som inte ens är kul i sig. Robert Gustavsson har nått sin topp för länge sedan och dalar nu sakta neråt. Men det är klart, det kan inte vara lätt att slå "ja e int bitter" varje gång! NileCity är också rätt svårslaget! Så var det med det.

Byebye

Torsdag

Valborg. Helt vanlig dag i skolan, hem och göra sig iordning, sen buss till Linero.

Jag var så fruktansvärt trött hela dagen, kan ha berott på att jag gick upp klockan 7 igen efter att ha haft världens längsta sovmorgon dagen innan. Eller så är det bara så att torsdagar är segaste dagen på veckan. Men det blev bättre på kvällen såklart, jag hade faktiskt roligt även fast det inte blev som jag hade tänkt mig. På kvällen sen kom jag hemcyklande i Elins 10cm klackar. Det var inte det lättaste måste jag säga. Vi var tvungna att byta eftersom hon inte kunde gå så ont hon hade i fötterna, stackarn.

Det var allt jag hade att skriva tror jag...
Mors

RSS 2.0