Nu får det vara nog!

Att det aldrig tar slut. Inte nog med att jag kom försent idag. Jag lyckades tappa ut all mat på golvet på lunchen idag, så det var ju bara kasta. Ville bara säga det. Fy fan :p

Ikväll ska jag och Madde ut på Sommarkväll igen, ska bli kul (: Hoppas bara att jag inte klantar mig mitt på stan.. Men det är väl lika bra att ge upp hoppet. Jag lyckas ju alltid göra bort mig.

Vi ses på årets sista Sommarkväll :D

Typiskt

Varför kan jag inte sköta mitt jobb som alla andra? Nu har jag försovit mig och missat bussen.. nästa går 10.20 vilket betyder att jag är framme och kan börja måla 11. Kul att jag kommer 2 timmar sent! Usch

Jag skulle så gärna vilja ha sommarlov en vecka till innan skolan börjar.. jag känner mig helt slut :p Men det är så mycket att göra. Nu ska jag inte klaga på det när det finns vissa som har flera jobb och är ledig varannan helg, eller jobbar från 8 till 24. Men jag vette sjutton hur jag ska orka börja skolan nu :p

Nu ska farfar komma och hämta mig.. dåligt samvete.se

Hejdå!

Tyck synd om mig

Jag är så klantig.. kommer ni ihåg när jag hade stoppat håret i en målarburk? Mm, nu har jag gjort det igen, fast nu tänkte jag ta resten av kroppen. Hällde ut ungefär en halv 3liters-burk med vitfärg över mig, min mobil (som är cp nu) och över golvet som farfar precis har lagt.. Kul att det är en miljon stora fläckar där nu.. :'( Han säger att det går att slipa bort, men tänk om det inte gör det. Då har jag förstört allt som han har jobbat på i mer än ett år. Jippi.. Men nog om det.

Christoffer var som sagt här över helgen, det var trevligt. Vi hann planera inför våra kurser i höst, träna litegrann på Ackes lokaler <33333333333333x1000 och kolla på många filmer. Bland annat en dålig komedi som vi hyrde med Pelle, Anna och David i.. måste ha vart lördags. I söndags var det middag hos Janne, eftersom vi hade finbesök. Brorsan var i Gävle. Jag och Kim åkte därifrån tidigt och satt istället hos mamma och snackade skit i flera timmar.

Igår fick jag skjuts till jobbet, det är stort ;) På kvällen så tränade jag först med Madde och Moa en timme, sen med tanterna en timme. Kul att Anki var där.. :s Iallafall, så vet jag någon som tycker att jag skryter om träning och sånt.. Jag ber om ursäkt om ni upplever det så, men jag förstår inte riktigt varför jag ska låta bli att skriva om det.. Träning är ett av mina stora intressen och någonting som jag tycker mycket om att göra. Varför ska det bli en sån biggis av det? Det är inte så att jag tycker att jag är värsta spännisen precis, alla som har sett mig någon gång vet om att det inte är så! Nu låter jag värsta arg, haha, det låter annorlunda i mitt huvud :p Men i vilket fall, så var jag och tränade på gymmet idag med Mamma, Moa och Madde. Skitkul! Kanske det enda som har gått bra för mig idag.

Just nu försöker jag få tag i Erika, men hon svarar inte på sin nya mobil. Jag som tänkte planera min resa till Uppsala och den kungliga huvudstaden. Jag ska köpa tåskor... Hjälp! Träna fötter hela dan tralalalala

Det var allt för idag, nu är det strax So You Think You Can Dance (: Och jag kom precis på en sak som jag har glömt. Hejsvejs!

Typ enda bilden på mig och Christoffer.. konstigt egentligen :p

Ledig (:

Jobbar inte idag eftersom Christoffer kom till lilla Gävle igår. Trevligt (: Vi lagade asgod middag igår och känner oss enormt stolta. Så kan det vara. Skräckfilm x2. Snack till halv 5. Idag ska vi på stan.. hoppas det inte börjar regna igen, hade ju varit jobbigt!

I onsdags, så jobbade jag inte heller, spenderade istället hela dagen hos farmor för hon behövde hjälp att putsa fönster :p Men på kvällen gick jag iallafall ner på stan, som vanligt. Fast först gick jag vilse påväg från Sätra.. men det var inte lika roligt. Träffade Madde utanför Ackes. Sen gick timmarna och jag hade så jävla roligt! Grym unge det där. 25 jävla randiga brillor såg vi iallafall mellan 9 och 11. Suck. Men vi såg mycket annat också. Med MQ-påse. Ooh.

Nästa onsdag är det jag och Madds som röjer stan igen :D

Nu står Christoffer och läser allt och vill att vi ska gå. Okej då. Nu går vi.

Hejsvejs!

Vardagar.

Jobb, träning, sova, jobb, träning, sova.. dagarna går fort nu. Men det vill jag ju inte! Just nu vill jag att sommarlovet ska vara för evigt. Men tyvärr, så går det inte. Därför skulle jag försöka ha så kul som möjligt på den korta tiden, men det går inte heller. Jag behöver pengar för att kunna dansa sen (: Och det är, trots allt, det viktigaste just nu. So You Think You Can Dance kanske är det bästa tv-programmet någonsin. Jag får alltid ny inspiration och dansglädje efter jag har sett det, och jag slår vad om att alla dansare mår lite bättre på tisdagar och onsdagar.

Övningskörning verkar vara poppis bland bloggarna just nu. Därför kan jag väl berätta att pappa är i Lund på semester, och därför kan inte jag köra nu på en vecka. Körde med mamma idag, men hon har automat, det är så simpelt. Har bestämt att ag satsar på att klara teorin på jullovet, precis efter jag har fyllt. Och sedan försöka på uppkörningen på sport-/påsklovet. Får se hur det går. Ska ta några körlektioner i Lund, om allt inte är bakvänt där. Kanske är vänstertrafik.. man vet ju aldrig med skåne :p

Nu ska jag titta på mitt älskade Seinfeldt innan jag går och lägger mig. Tisdagar är liksom tv-dagar. Som tur är har Karin lärt oss att träna utåtvridningsmusklerna i varje reklampaus, så det blir mer träning ju mer man slöar. Tyvärr så har jag ingen utåtvridning kvar, så det får situps och skit istället ;)



Dans och bilkörning - ingen bra kombination.

(För er som sett Bounce Live)


Vad fan ska jag säga..?

Det mesta från igår kväll/natt är hemligt. Men helt klart roligast på väldigt länge! Generösa tjejer och flummiga killar gjorde allt! Och så Maja såklart, som jag var glad till 1000 för att träffa igen (: Mycket att prata om... eller hur? :p

Jag vet att det är tråkigt att läsa bloggar som man inte fattar.. men jag vet inte vad jag ska, vill eller får skriva :p Låt oss nöja oss med att jag INTE kunde göra den baby freeze som jag hade skrytit så hemskt om!

Nej shit, det måste ha varit kul, för jag blir helt konstig när jag ska tänka på allt :p

Puss på det och dom.

Design

Nu är jag trött på min tråkiga blogg. Jag behöver någon som hjälper mig designa den. Jag har försökt förstå mig på alla koder, men jag har inte det tålamodet. Kommentera om du känner för att ge en hjälplös liten flicka en fin blogg (:

Snälla
Hjälp
Mig!

haha vad rolig jag är :p

Veckorna går så fort!

Hmm.. nu ska jag försöka komma ihåg vad jag har gjort i veckan.. det lär ju gå bra med mitt minne.

Jag jobbar och står i, det är ganska kul. Fast 07.30, när Bob Marley börjar spela precis brevid örat på mig är jag inte snäll. Den här veckan är jag ledig torsdag, fredag. Skönt. Jag hade planerat att åka till farmor idag för hon behöver hjälp med att putsa fönstren. Men vi skulle ta det på tisdag istället då farfar åker till Kålbäck så jag kan inte jobba. Därför hade jag ingenting annat planerat och det fick bli en slödag. Vädret var ju knäppt så jag inte solat så mycket heller. Jag körde till Ikea en snabbis istället. Det gick ganska bra tror jag. Sen gick jag till Boulognern, som ligger typ 5 meter från mig, och tränade två pass. Den andra timmen spelas Rikikiki på högsta volym och ledaren skulle dansa chacha. Jag och syrran höll på att dö när hon hoppade omkring. I otakt dessutom.

Att bero på träning så har jag hittat en ny favvogrej. Träffade söt-mikaela i söndags tror jag det var. Hon hade beställt hem Zumba-fitness, något träningsprogram från TV-shop. Det var så grymt kul! Men sjukt jobbigt. Iallafall så nöjde vi oss inte med en timme sånt. Utan vi skulle springa en stund på kvällen också. Det blev inte så mycket för vi stannade för styrketräning i lekparken istället. Flummade runt och kom på knasiga idéer till foton som hon tog med en fotograf ett par dagar senare. Efter det så gick vi på långpromenad. Det behövdes, jag har missat så mycket skvaller det senaste året! Film vart det också. Nu har jag sett Sex and the city, 7 år senare, men iallafall. Helt okej. Sen sov vi gott kan jag lova. Men det var inte länge. Jobbjobbjobb. Lagomt trevlig var jag när jag på måndagsmorgonen klev på den tomma bussen från Bomhus.

Men nu måste jag berätta något skitjobbigt! I tisdags måste det ha varit.. så lyckades jag, fråga inte hur, stoppa ner hela min hästsvans i en burk med lärkolja som jag målar fönstren så fint med. Verkligen hela håret. Usch vad hemskt det var när alla jag pratade med började klippa med fingrarna. Det skulle inte gå att tvätta ur. Håret stinker fortfarande, men ALDRIG att jag skulle klippa av mitt älskade hår. Klantigare får man väl leta efter.

Igår var det sommarkväll, Montana och jag gick ungefär en kvart innan vi tröttnade och gick bort från folket. Det var så mycket roligare förra året. Sorgligt.


Dansare, dansare, dansare hela veckan (:
Sämsta kameran :p

Ursäkta mig för min tråkiga uppdatering, men just nu skriver jag mest för att jag ska komma ihåg sommaren någon regning, blåsig och deppig dag under hösten när jag känner mig så där ensam i mitt lilla rum på Körsbärsvägen. Jag måste få komma ihåg hur glad jag är nu. Jag har väl inte gjort något superduperkanonspännande. Men det är såna här saker jag saknar mest. Om jag ska vara ärlig. Jag är väl inte lika cool som Erika som saknar röj-festerna mest ;) När hon ändå får vara med kan jag berätta att jag pratade lite med henne idag. Det var trevligt. Ina hörde av sig en dag också. Kul att höra från några dansomusikalare då det livet känns så oerhört långt bort just nu. Det känns som att jag aldrig har åkt en mil utanför mitt kära Gävle.


Men nu ska jag sova. Godnatt (:


För trött..

Jag orkar inte blogga just nu. Vänta ett par dagar (:


Jag är inte riktigt på topp, Än!


"Det var bättre förr"

Haha, idag när jag kom till jobbet var det en rolig gubbe där. Han var där med farfar av någon anledning. Iallafall, så satt jag bara och lyssnade på dom på lunchen. Dom pratade ungefär som jag skulle ha gjort med en kompis, fast på gubb-vis liksom. Gamla människor som dom har känt och hur bra det var förr och så ni vet. Och så säger dom till mig "ja Anna, om du bara visste det vi vet". Då blir man ju jättenyfiken! Vad sjutton kan dom veta som inte jag vet?! Om det är namn på träd eller massa historia, så bryr jag mig inte. Men tänk om dom vet hundra gånger mer än vad jag gör. Tänk om dom har hundra gånger fler roliga saker att fundera på när dom ska sova, isåfall blir jag avundsjuk. Fast ioförsig så kanske dom har lika många tråkiga grejer att fundera över... Det kanske är bra att inte ha koll på allt. Äh, jag vet inte. Det var nog allt för idag!
Sjuk lust att träna mitt i alltihop!

Slö-torsdag

Jag måste få skylla på vädret. Om det inte hade regnat på snedden i morse hade jag vart och jobbat och sen förmodligen varit pigg nog att göra någonting annat. Istället ringde farfar när jag hade satt på mig skorna för att gå till bussen kvart över åtta. Det var strömavbrott i Verkebro, så han var tvungen att åka iväg. Satte mig framför tvn och halvsov tills han ringde igen och sa att det inte blev nå jobb idag. Då sov jag på soffan typ två timmar. Sen vaknade jag, kollade datorn, och gick och la mig i sängen. Vaknade nu klockan sex. Helt sjukt. Jag kommer nog kunna somna ikväll...

Igår var jag på sommarkväll. Det var så mycket roligare förra året! Jag och Montana tittade på någon patetisk tävling från P4. Vi orkade inte kolla på hela, men det var kul att höra att Lovisa, en tjej från engelska och ackes, vann. Senare träffade vi Moa och Madde. Dom gick med Wiktor, som jag inte har sett på hur länge som helst. Iallafall bestämde jag och Montana oss för att byta. Så jag gick resten av kvällen med Madde för att ta igen ett helt år av killsnack och flum. Men inte fan fanns det någonting att titta på. Om man skulle ha turen att se en snygg kille så kan man till 99% vara säker på att han har en orange fjårtis med randiga solbrillor på huvudet springande bakom sig.

Dessutom, är Gävle så desperata och förtvivlade över att Cityfesten lagt ner, att det var fullt med folk som applåderade åt Nanne Grönvall... Det enda bra var att scenen stod på sin vanliga plats på slottstorget. Det kändes nästan som att vi skulle kunna smita in bakom scen och ha en av våra extremt roliga uppvisningar. Det är bara välja mellan flygande skor, felvända klänningar, förvirrande wienervals(er?), försvinnande danspartners, knappar och fransar eller Oskar, som dansade The Mask ensam. Usch! Jag har fortfarande dåligt samvete för det där.

Nej, nu saknar jag Cityfesten också... Men nog har vi minnen därifrån som jag inte kommer glömma förrän jag blir en gammal, dement surkärring! Underbart.

Nu ska jag sätta mig och mysa framför en film med familjen. Jag och Pappa hitta för övrigt en film med typ världens bästa balettdansör. Det får bli mitt patetiska försök till balett-träning i sommar. Jag har så sjukt dåligt samvete för att jag inte tränar balett. Jag kommer vara helt körd när vi börjar balett C och tåspets i höst. Usch, det vill jag inte tänka på. Nu måste jag göra några pliéer så känns det bra igen.

Cityfesten -08 <33333333

hjälp pelles familj

haha den där familjen är så jävla skön. därför försöker jag hjälpa dom att vinna 25 000 genom att be er rösta tummen upp för deras underbara båt (:

http://www.byggmax.com/se-sv/Byggmax/Hela-Sverige-Bygger/Ove-och-Kerstin-rustar-baten.aspx

vad skönt, då slapp jag skriva ett inlägg idag. Kanske fixar det imorgon istället.


Det kan ju inte alltid gå bra..
Det var en bild från båten iallafall. Den lilla asså :)


Jobb!

Det kanske ordnar sig med jobb iallafall! Jag är jätteglad. Eftersom det krånglade med serveringsjobbet, fixade min kära farfar så att jag får måla på hans verkstad istället. Klättra och måla hus ska jag göra. Det verkar kul, det var ju därför jag ville söka bygg innan det blev dans. Sen ringde mamma till ägaren av Furuviks brygga också. Han var tydligen jättepositiv, men självklart hade han redan personal. Jag ska ringa till honom på måndag och se till så vi kan träffas så han får se vem jag är. Läskigt. Men iallafall, så blir jag någon form av reserv som dom kan ringa om det fattas folk. På både Furuviks- och Axmar brygga. Hur coolt är inte det?

Jag kommer inte ihåg vad jag skrev i bloggen sist, men jag har iallafall vart sjuk. Det kanske är det tråkigaste som finns. Men jag är iallafall nästan frisk idag. Det var nog ganska bra att jag blev sjuk nu när jag varken hade jobba eller skola. Då slipper jag det resten av året. Jag har faktiskt inte varit förkyld under skolåret. Inte så mycket att jag varit tvungen att stanna hemma iallafall. Det känns som att det är absolut förbjudet att vara sjuk under skoltid. Tänk så mycket man missar. Det blir ju lite svårt att ta hem arbete.

Menmen, dom sista dagarna har jag inte gjort så mycket... vart med Anna, Pelle och David, hälsat på farmor och farfar, solat och tyckt synd om mig själv :p Eller jo, jag har ju klippt mig för guds skull! Eller ja, mest för min egen skull kanske, inte guds. Dåligt skämt, men tänk på att klockan faktiskt bara är 11, och jag är vaken :D

Just nu regnar det och jag är ledsen för det. Men då får jag väl hitta på någonting annat. Vad nu det skulle vara. Skulle behöva gå på stan och köpa en ny bikini ioförsig. Så får det bli.

Hej så länge (:

Flumdag

Albin ligger på golvet. 252kr till Stockholm. Äcklig lunch. Regn, massa regn. Negerboll med vitlökssås. Konsum. Pensionärer på skansen. Tågluffa.

Jag vaknade utan min ljuvliga röst imorse! Nu kan jag inte sjunga! Sverige ljublar :p Nej men jag råkade gymma igår fast jag hade ont i halsen och mitt under So You Think You Can Dance igår kunde jag inte prata mer. Läskigt. Men nu är den nästan tillbaka. Därför träffade jag och Moa Albin för vi skulle till Strömsbro och bada. Men vädret svek oss. Det blev nya Waynes istället. Men det kanske var bra, jag har bränt mig efter en kort stund på stranden i Hagaström från igår. Träffade Elin Möller, länge sedan, men det var kul att höra lite nytt skvaller. Konstigt hur alla i Gävle kan känna alla. Och om ingen flyttar härifrån snart ... incest ...

Nästa fredag är det iallafall planer på att åka till Albin i Stockholm. Alla som vill hänger på, hör av er till mig bara :)

Nu ska jag försöka skrämma skitungarna :D Wish me luck!

RSS 2.0