Bloglovin'

Dannebanan tipsade just mig om Bloglovin, ett bra ställe som gör att man slipper gå in på allas bloggar var och varannan dag för att leta efter uppdateringar! Toppen! http://www.bloglovin.com/sv Ni får nöja er med det där tills jag har kommit på hur man gör länkar...

Idag har jag varit hemma från jobbet eftersom jag var död imorse. Feber och skit. Förmodligen halsfluss. Jobbigt. Jag får så dåligt samvete när jag ligger i sängen och vet att jag hade kunnat jobbat och tjänat pengar, solat och blivit brun och tränat och blivit stark. Menmen. Istället har jag uppdaterat Facebook en miljon gånger under loppet av en timme, vilket liv.

Pratade nyss med Pelle som sitter i Arvidsjaur och känner sig ensam, stackarn. Vet inte hur många gånger jag suttit i mitt gula fula rum och känt så. Men jag får väl ändra på det. Jag får väl ta tag i mitt liv. Äh, det säger jag alldeles för ofta. Jag måste sluta säga så tills jag menar det.

Nu är det 12 dagar kvar till Lund. Blandade känslor, blandade känslor. Men Malmöfestivalen verkar ju rolig iallafall. Jag ska lätt gå på workshops i alla olika former.

Nu börjar So You Think You Can Dance! Run, Forest, run!

Kommentarer
Postat av: David

12 dagar! :(

shit! :/

2009-08-04 @ 22:10:07
URL: http://davidforsell.blogg.se/dreams
Postat av: Daniel

PLUS att du ska komma till mig i Kivik och vi ska ha asroligt :D!

2009-08-04 @ 23:02:21
URL: http://danneep.blogg.se/
Postat av: sarah

Vi ska ha det jätteroligt i Lund i höst <3

2009-08-04 @ 23:40:00
URL: http://dansarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0